facebook pixel Tijd Voor Volleybal - Volleybalkrant

LIVE! 🔴 BETCITY EREDIVISIE SEASON OPENER 23/24 🏐

Kijk hier live mee naar het kick-off event van het BetCity Eredivisie seizoen 2023/2024 op dinsdag 12 september om 19:00! Eerst de Rotterdam Rumble tussen Sliedrecht Sport en Zevenhuizen, daarna het King of the Court format met alle Eredivisieteams!

Hét programma voor de volleyballiefhebber!

Tijd Voor Volleybal is een volleybal talkshow die de Eredivisie en het Nederlands volleybal samen aan tafel brengt. Samen met bekende gasten legt presentator Jeffrey Klok iedere maand de strijd in de Eredivisie bloot en vertelt de meest spraakmakende volleybalverhalen. In ons programma geven we verdieping bij het nieuws en de beste tips voor jou als volleyballer.

Over Jeffrey Klok

Jeffrey Klok is professioneel volleyballer, sinds dit seizoen bij Samen Lycurgus in Groningen. Hiervoor heeft hij 3 seizoenen bij Draisma Dynamo Apeldoorn en 1 seizoen bij SSS Barneveld gespeeld. Tot zover heeft Jeffrey in zijn carrière 2x de Supercup gewonnen en werd hij 2x Kampioen van Nederland.

Jeffrey is presentator en maker van Tijd Voor Volleybal. Hij is deze talkshow begonnen om de volleyballiefhebbers meer op de hoogte te brengen van het Nederlands volleybal en de sport op een nieuwe manier op de kaart te zetten.

Volg Jeffrey Klok op Instagram

Ontdek hier de rest van het team