facebook pixel Tijd Voor Volleybal - Volleybalkrant

TRANSFERS BLEEKER, KORENBLEK, SCHOLTEN, VNL SCHEMA'S BEKEND EN STAM VERLOOFD

Het volleybalnieuws van de afgelopen 2 weken samengevat in 20 minuten met reacties van Mats Bleeker, Katja Stam, Dirks Sparidans, Erik Reitsma, Willem Held, Iris Scholten en Danique Hamming.

Hét programma voor de volleyballiefhebber!

Tijd Voor Volleybal is een volleybal talkshow die de Eredivisie en het Nederlands volleybal samen aan tafel brengt. Samen met bekende gasten legt presentator Jeffrey Klok iedere maand de strijd in de Eredivisie bloot en vertelt de meest spraakmakende volleybalverhalen. In ons programma geven we verdieping bij het nieuws en de beste tips voor jou als volleyballer.

Over Jeffrey Klok

Jeffrey Klok is professioneel volleyballer, sinds dit seizoen bij Samen Lycurgus in Groningen. Hiervoor heeft hij 3 seizoenen bij Draisma Dynamo Apeldoorn en 1 seizoen bij SSS Barneveld gespeeld. Tot zover heeft Jeffrey in zijn carrière 2x de Supercup gewonnen en werd hij 2x Kampioen van Nederland.

Jeffrey is presentator en maker van Tijd Voor Volleybal. Hij is deze talkshow begonnen om de volleyballiefhebbers meer op de hoogte te brengen van het Nederlands volleybal en de sport op een nieuwe manier op de kaart te zetten.

Volg Jeffrey Klok op Instagram

Ontdek hier de rest van het team