facebook pixel Tijd voor volleybal - Volleybalkrant

Bekijk nu de nieuwste aflevering van Tijd voor Volleybal

In de eerste aflevering zijn te gast: Redbad Strikwerda, Jolijn de Haan, Madelein Meppelink, Erwin Sikkema en Mark Afman.

Discussies over talentopleiding, voorspellingen van het WK, uitspraken zoals twee maanden geen seks en verhalen over een visum met zwart geld moeten kopen. Je ziet het allemaal in uitzending 1 van Tijd voor Volleybal! 

Klik hier voor de podcast aflevering

Hét programma voor de volleyballiefhebber!

“Tijd voor Volleybal” is het napraatprogramma van de Eredivisie en het Nederlands volleybal. Samen met bekende gasten bespreekt Jeffrey Klok iedere twee weken de Eredivisie competities en alle ontwikkelingen binnen het volleybal. Hèt programma voor iedere volleyballiefhebber!

Wil jij bij 1 van de opnames aanwezig zijn?

Zondag 16 oktober is de volgende uitzending en gaat over het WK Vrouwen volleybal samen met o.a. Maarten Tip (NOS commentator) en Vera Koenen (WK analist).

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link:

Naar het aanmeldformulier

Over Jeffrey Klok

Jeffrey Klok is professioneel volleyballer bij SAMEN Lycurgus in Groningen. Afgelopen drie seizoenen speelde hij voor Draisma Dynamo Apeldoorn, waar hij 1x de Supercup en 2x de Landstitel won. Kortgeleden is Jeffrey met een podcast over volleybal begonnen om volleyballiefhebbers meer op de hoogte te brengen van het Nederlands volleybal en dat heeft hij nu ontwikkeld tot een talkshow!

Volg Jeffrey Klok op Instagram

Om dit project mogelijk te maken werken er meer mensen mee aan het programma, deze toppers kondigen we binnenkort aan…