facebook pixel Tijd voor volleybal - Volleybalkrant

Bekijk nu de laatste uitzending van Tijd voor Volleybal

Wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands damesteam? Zit er nog toekomst in het Nederlands volleybal? Waarom is Italië het volleybalwalhala? En meer over de wereld van transfers en spelersmakelaars en de nabeschouwing van het WK zitvolleybal met de bondscoach. Het komt allemaal aan bod in deze 3de uitzending van Tijd voor Volleybal!

Hét programma voor de volleyballiefhebber!

Tijd voor Volleybal is hét nieuwe napraatprogramma van de Eredivisie en het Nederlands volleybal. Samen met bekende gasten uit het volleybal bespreekt presentator Jeffrey Klok de competities en alle laatste ontwikkelingen binnen het volleybal.

Live een uitzending bijwonen? Dat kan!

Je kan de opnames van TVV live meemaken als publiek. Je zit dan op de eerste rij, kunt achteraf de gasten ontmoeten en een kijkje achter de schermen bij het programma nemen. De opnames zijn op zondagmiddag in Apeldoorn, de data vindt je in onze kalender.

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Check de kalender met alle gasten en meld je aan!

Naar de kalender

Over Jeffrey Klok

Jeffrey Klok is professioneel volleyballer bij SAMEN Lycurgus in Groningen. Afgelopen drie seizoenen speelde hij voor Draisma Dynamo Apeldoorn, waar hij 1x de Supercup en 2x de Landstitel won. Jeffrey is deze talkshow begonnen om de volleyballiefhebbers meer op de hoogte te brengen van het Nederlands volleybal en de sport op een nieuwe manier op de kaart te zetten.

Volg Jeffrey Klok op Instagram

Ontdek hier de rest van het team