facebook pixel Tijd Voor Volleybal - Volleybalkrant

Bekijk nu de laatste uitzending van Tijd Voor Volleybal

Uitzending 8 over de Nationale Bekerfinales 2023, de BeNeLeague van volgend seizoen, de einduitslag van de B-poule, andersgeaardheid in het volleybal en alles over kaartgebruik en sancties.

Met gasten Arjan Taaij, Elroy Bezemer, Thijs Bouwman, Johan van Vliet, Pieter Nieuwenhuis en Koos Nederhoed. We rijden een Blokje Om met de bekerwinnaars van Sliedrecht en Bellen met Oranje-aanvoerder Anne Buijs. Spraakmaker is 97-voudig international en spelersmakelaar: Joost Kooistra!

Hét programma voor de volleyballiefhebber!

Tijd Voor Volleybal is een volleybal talkshow die de Eredivisie en het Nederlands volleybal samen aan tafel brengt. Samen met bekende gasten legt presentator Jeffrey Klok iedere maand de strijd in de Eredivisie bloot en vertelt de meest spraakmakende volleybalverhalen. In ons programma geven we verdieping bij het nieuws en de beste tips voor jou als volleyballer.

Live een uitzending bijwonen? Dat kan!

Je kan de opnames van TVV live meemaken als publiek. Je zit dan op de eerste rij, kunt achteraf de gasten ontmoeten en een kijkje achter de schermen bij het programma nemen. De opnames zijn op zondagmiddag in Apeldoorn, de data vindt je in onze kalender.

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Check de kalender met alle gasten en meld je aan!

Naar de kalender

Over Jeffrey Klok

Jeffrey Klok is professioneel volleyballer, sinds dit seizoen bij Samen Lycurgus in Groningen. Hiervoor heeft hij 3 seizoenen bij Draisma Dynamo Apeldoorn en 1 seizoen bij SSS Barneveld gespeeld. Tot zover heeft Jeffrey in zijn carrière 2x de Supercup gewonnen en werd hij 2x Kampioen van Nederland.

Jeffrey is presentator en maker van Tijd Voor Volleybal. Hij is deze talkshow begonnen om de volleyballiefhebbers meer op de hoogte te brengen van het Nederlands volleybal en de sport op een nieuwe manier op de kaart te zetten.

Volg Jeffrey Klok op Instagram

Ontdek hier de rest van het team