facebook pixel Over Volleybalkrant - Volleybalkrant

Over Volleybalkrant.nl

Dagelijks alle ins en outs van het volleybal

Volleybalkrant.nl is hét platform voor alle volleybalfans in Nederland. Wij brengen je op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot alle takken van volleybal waarin Nederlandse spelers of speelsters actief zijn. Naast nieuws kan je bij Volleybalkrant.nl ook terecht om programma's, uitslagen en standen van verschillende competities te bekijken. De Nederlandse Eredivisie wedstrijden zijn live te volgen via die livescore widget op onze homepage.

Volleybalkrant.nl heeft als doel de Nederlandse volleybalfanbase te vergroten en te verbinden. Als member van Volleybalkrant.nl kan je reageren op het nieuws en discussiëren met andere volleybalfans over de laatste ontwikkelingen binnen onze favoriete sport. Member worden is heel eenvoudig. Klik hier om in een paar tellen je eigen account voor Volleybalkrant.nl aan te maken. Met een account kan je reageren op nieuws, stellingen, polls en de wekelijkse columns. Daarnaast kan je als member deelnemen aan speciale (win)acties en krijg je iedere maand een nieuwsbrief met o.a. speciale aanbiedingen voor members van Volleybalkrant.nl.

Veel van onze lezers zijn zelf actief volleyballer of volleybalster. Voor deze lezers en andere sportieve volgers van Volleybalkrant.nl bieden wij via onze partners producten en diensten aan. Kijk op onze homepage in de Volleybalkrant.nl winkel om jouw favoriete schoenen, kniebeschermers of sportkleding te scoren.

Altijd en overal op de hoogte van het laatste volleybal nieuws


Onze nieuwe website biedt je de mogelijkheid om altijd en overal op de hoogte te blijven van het laatste volleybal nieuws. Heb je de mobiele versie al gezien? Vanaf je smartphone of tablet is Volleybalkrant.nl vanaf heden net zo goed (of misschien nog wel beter) te lezen.

Ook via onze social media kanalen houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kan ons volgen op:

Instagram: @volleybalkrant
Facebook: Volleybalkrant
Twitter: @volleybalkrant

Wij zijn Volleybalkrant.nl

Volleybalkrant.nl wordt geëxploiteerd door Volley Media.

V.O.F. Volley Media
Kerkstraat 1a
3927 BR Renswoude

KvK: 74984616

Het bereik van Volleybalkrant.nl

+9.000

pageviews per dag

+245.000

unieke bezoekers per jaar