facebook pixel Nevobo - Volleybalkrant

Nevobo

De Nevobo wil niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst de volleybalsport structureel verankeren in de maatschappij. Ontwikkelingen in de sport en maatschappelijke veranderingen zorgen daarbij voor een dynamisch speelveld. Om relevant te blijven, dienen wij als bond, samen met onze clubs goed bij al die ontwikkelingen aan te (blijven) sluiten.

Volleybal is ultiem sportief. Daarmee willen we zeggen dat we bovenal een teamsport zijn, dat volleybal zelfs het hoogst scoort als het gaat om sportiviteit in het veld.

In het volleybalveld gaat het er dus vooral sportief aan toe, maar willen we ook presteren, lol maken en elkaar helpen. Uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg. Ook buiten het veld, in de manier waarop we onze prachtsport organiseren, streven we naar al die waarden.

Missie
Als bond willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van volleybal; actieve spelers, fans, maar ook scheidsrechters en trainers. Gevat in een officiële missie zeggen wij: De Nevobo is nationaal de autoriteit en bindende factor op het gebied van volleybal in al haar facetten. Zij maakt volleybal voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk door een op maat gesneden dienstverlening. 

Visie
We onderkennen de waarde van de landelijke dekking die onze prachtsport heeft door de vele clubs, scholen en gemeenten die volleybal lokaal aanbieden. Wij zien onszelf dan ook vooral als spelverdeler, die de kennis en ervaring van al deze aanbieders bundelt en deelt om volleybal in Nederland nog sterker te maken. In onze visie gevat: De Nevobo is de spil van een trotse volleybalcommunity, waar naast volleyballers en lokale verenigingen, onderwijsinstellingen en gemeenten in participeren en samenwerken om de volleybalsport te versterken.

Kort gezegd: We serve volleyball!

Ook Vriend worden?

Vriend van Volleybalkrant.nl worden is een uitgelezen kans voor teams en bedrijven om een grote en specifieke doelgroep te bereiken.