facebook pixel Booleans/VV Utrecht - Volleybalkrant

De Hollandse Pot Enzo/VV Utrecht

De wortels van VV Utrecht gaan terug tot 1946, toen de eerste verenigingen in Utrecht zijn opgericht. De stamboom kent een rijke historie, met zelfs enkele landskampioenen in de jaren vijftig. Via een aantal fusies, waarvan de laatste tussen UVC en SOS DPC was, is in 1986 VV Utrecht ontstaan. VVU is de grootste volleybalvereniging van de stad Utrecht en behoort tot de grootste van Nederland. In 2021 heeft de vereniging honderden actieve leden en biedt zij volleybal op alle niveaus aan. VV Utrecht heeft senioren-, jeugd-, recreanten- en mastersteams.

Kwaliteit leveren op alle niveaus staat hoog in het vaandel. Het bestuur streeft daarbij naar een zo professioneel mogelijke opzet, met een sterk beleid om vrijwilligers te activeren en sociaal-maatschappelijke evenementen te organiseren. Ook proberen we de dwarsverbanden binnen de vereniging te stimuleren. Waren we tot voor kort drie aparte afdelingen die in veel verschillende zalen trainden en speelden, nu spelen we alle thuiswedstrijden inmiddels in het Sportcentrum Galgenwaard. 

VV Utrecht. Topvolleybal op ieders niveau!

Ook Vriend worden?

Vriend van Volleybalkrant.nl worden is een uitgelezen kans voor teams en bedrijven om een grote en specifieke doelgroep te bereiken.