Maus Smeets, diëtiste en MSc. Nutrition and Health, begint bij het begin: wat wordt er op dit moment gegeten door volleyballend Nederland? Speciaal voor het Volleybalkrant Magazine duikt ze vanaf nu in de de gewoontes, waar- en onwaarheden van gezonde, geschikte en nutteloze voeding voor volleyballers.
Aan Champions League-deelnemers hoef je niet te vragen of ze nog een wit bolletje met kruidenroomkaas willen, maar op de Hollandse velden is het een van de vele, opmerkelijke supplementen, waar men beter van denkt te presteren. Of zou het komen, omdat het gewoon erg lekker smaakt en makkelijk mee te nemen is? Gekoppeld aan licht verteerbare theorie over bouwstoffen, lichaamsfuncties en interval-duursport, neemt Smeets ons mee in de wereld van voeding.
Lees het volledige artikel hier.
Tips, adviezen en zelfs links naar handige recepten passeren de revue in dit bondige en persoonlijke artikel. Lees de april-editie voor € 1,50 of neem een jaarabonnement op het Magazine voor € 7.50. Daarbij kunt u alle eerdere edities lezen, bekijken en beluisteren. Volleybalkrant Magazine is namelijk een digitaal medium en kent geen gedrukte versie. Daardoor is er meer ruimte en meer leesplezier dankzij schitterende foto's, video's en interactieve teksten.
Plaats een reactie
reacties: