Laudame Financials VCN

Laudame Financials, gestart in 2000, is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Dat kan dankzij onze achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Zo realiseren we de perfecte match. Wij stellen onze professionals altijd centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van onze ‘Laudamers’ maakt dat we in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. We zijn trots dat opdrachtgevers het DNA van beter herkennen en vertrouwen op de verbeteringsgerichtheid, verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van onze mensen.

Het team van Laudame Financials is oprecht een team te noemen. De gezamenlijke activiteiten zoals het spectaculaire kerstdiner, het sinterklaasfeest, maar ook sportieve evenementen zoals het beachvolleybaltoernooi, de wielertour en de jaarlijkse skireis zorgen voor een hechte band binnen het team. Daarnaast organiseren we regelmatig borrels in onze eigen kroeg op kantoor.

Ook Vriend worden?

Vriend van Volleybalkrant.nl worden is een uitgelezen kans voor teams en bedrijven om een grote en specifieke doelgroep te bereiken.