Djopzz Regio Zwolle Volleybal

Ben je op zoek naar een baan of zoek je naar die éne nieuwe medewerker? Bij Djopzz helpen wij je zoeken en vinden we het belangrijk dat we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn. Zo vinden we samen de baan of de medewerker die bij je past!

Wij weten als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een bepaalde rol in de maatschappij, werk zorgt voor ontwikkeling, werk heeft invloed op je financiële situatie en het bepaalt je sociale status. Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Djopzz brengt mens en werk bij elkaar en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief door een traject op maat aan te bieden. Wij gaan graag met je in gesprek over je carrière wensen of over de uitdagingen van je organisatie. Wij geloven dat waar een wil is, een weg is. Wij zorgen voor de perfecte match tussen mens en baan.

Djopzz is ervan overtuigd dat onze klanten behoefte hebben aan meer dan alleen tijdelijke capaciteit. Wij creëren inventieve oplossingen waarmee werkgevers een acuut personeelstekort kunnen oplossen maar ook een kweekvijver voor talent krijgen.

Wij zijn oprecht en transparant in ons handelen en in onze communicatie. Wij beloven een prijsstelling die een directe relatie heeft met de geboden toegevoegde waarde. Wij voelen ons oprecht maatschappelijk betrokken en willen ook starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een reële kans bieden op de arbeidsmarkt.

Djopzz is er voor werkgever en werknemer. Wij merken dat onze opdrachtgevers, door op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken, talent kweken en aan zich binden.

Ook Vriend worden?

Vriend van Volleybalkrant.nl worden is een uitgelezen kans voor teams en bedrijven om een grote en specifieke doelgroep te bereiken.