ComputerPlan VCN

ComputerPlan helpt het MKB al meer dan 35 jaar met hun uitdagingen op het gebied van Microsoft & ICT. Als Microsoft Gold en HP Preferred Partner zijn wij leverancier van de complete range aan Microsoft en HP producten.

Wil je als onderneming doorgroeien met krachtige ICT-oplossingen? Dan ben je bij ComputerPlan aan het juiste adres. Zij geven advies over ICT en Exact Software, implementeren de hard -en software naar wens en maken het compleet met onze in-house support.

“Wij combineren standaardtoepassingen die online en veilig beschikbaar zijn en brengen jouw organisatie een stap verder. Dat doen met ‘Moderne werkplekken’. Dat zijn oplossingen die dienen als basis voor samenwerking, communicatie en productiviteit. Dit doen we met bewezen oplossingen als Microsoft 365, Power BI en Microsoft Azure.

Maar ook met De ComputerPlan Business Cloud. De voordelen van de cloud zitten in de kleine dingen: snel kunnen schakelen, overal inloggen, altijd je eigen software beschikbaar en dat allemaal in een flexibel maandabonnement” – ComputerPlan.

Ook Vriend worden?

Vriend van Volleybalkrant.nl worden is een uitgelezen kans voor teams en bedrijven om een grote en specifieke doelgroep te bereiken.