Pools avontuur voor Jeroen Trommel

19 Jun 2014 - door Gepko Hahn
(© Faby Ponin)

Na vier seizoenen Turkije, vier seizoenen Frankrijk en één jaar in Duitsland is Polen de volgende buitenlandse bestemming van Jeroen Trommel. De gelouterde passer/loper heeft een contract getekend bij de ambitieuze promovendus MKS Cuprum Lubin.

Trommel speelde afgelopen seizoen bij de Franse topclub Paris Volley, waarmee hij de CEV Cup won. De 33-jarige Apeldoorner heeft ervoor gekozen een avontuur bij Lubin aan te gaan.

De voormalig international is niet de enige nieuwkomer om de eerste acht en daarmee de play-offs te halen. Er is een aantal Polen aangetrokken en de Slowaakse middenaanvaller Kohut komt over van Cuneo. De coach is de bekende Roemeen Gheorghe Cretu die momenteel het nationaal team van Estland coacht. Hij was onder andere de coach van El Arabi (Qatar), Olsztyn (Polen), Bassano (Italië), Asse-Lennik en de Vienna Hotvolleys.

Trommel: ,,Ik vind het een prachtige uitdaging om aan het einde van mijn carrière, in mijn tiende internationale clubseizoen, straks op 34-jarige leeftijd op het hoge niveau in Polen te mogen acteren."

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.