Nummerdor en Flier in huwelijksbootje gestapt

16 Jun 2014 - door Gepko Hahn
Reinder Nummerdor en Manon Flier in het huwelijksbootje gestapt (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Naast liefde voor de sport bestaat er ook liefde dankzij de sport. Volleybalkrant wil u niet onthouden dat zaterdag het volleybalhuwelijk tussen Reinder Nummerdor en Manon Flier voltrokken is. De twee volleyballers gaven elkaar het jawoord bij een prachtige locatie aan de oever van de Vecht te Dalfsen.

Nummerdor en Flier leerden elkaar tien jaar geleden kennen toen beiden in Italië speelden. De voormalig zaalinternational speelde bij Montichiari; de Nieuwleusense diagonaal bij Novara. Na een etentje was de liefde er meteen. Ze hebben elkaar weinig kunnen zien door de verschillende drukke volleybalagenda's, maar zaterdag was het moment daar.

Na een mooie boottocht over de Vecht barstte het feest 's avonds los, waarbij de complete beachvolleybaltop en veel (oud-)internationals aanwezig waren. Aan het einde van de avond ging het bruidspaar in een Buick weg om nog na te genieten van een prachtige dag. Een lange huwelijksreis zit er niet in, omdat de sport alweer roept. Nummerdor zal eind juni na het nodige blessureleed in actie komen op de Grand Slam in Stavanger (24-29 juni); Flier sluit zich dan aan bij de Oranje vrouwen.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.