Like, post en win-actie: de winnaars!

28 Dec 2013 - door Gepko Hahn
Apollo 8, SVI, Irene en VCN (v.l.n.r.)

Een maand geleden riep Volleybalkrant zijn lezers op een volleybalkerstfoto te maken om kans te maken op mooie prijzen. De redactie van Volleybalkrant presenteert u de leukste, origineelste, grappigste volleybalkerstfoto's die aan alle criteria voldeden en in de prijzen zijn gevallen!

Van de vele inzendingen voldeed niet alles aan alle criteria. De Facebookpagina van Volleybalkrant moest geliked worden en de gemaakte foto moest op deze Facebookpagina gepost worden (en naar de redactie gemaild worden). De redactie heeft vervolgens naar zowel het aantal likes dat de foto kreeg als naar de foto zelf gekeken. Hoe leuk, mooi, grappig, kek, origineel de foto was, gaf de doorslag. Volleybalkrant ontving zowel foto's van jeugd- als seniorenteams, en van beach- als zaalvolleybalteams. Uit de inzendingen zijn vier teams gekozen; de strijd om derde prijs is een ex aequo geworden.

De winnaars zijn uiteindelijk:
1. VCN D1
2. Irene MA1
3. SVI Zwolle D3 en Apollo 8 D1*
*Ex aequo

De prijzen:
1. Fotoshoot van sportfotograaf Ronald Hoogendoorn met je volleybalteam en een verslag op Volleybalkrant
2. VIP-arrangement voor je hele volleybalteam bij de uitverkochte DELA Trophy op maandag 30 december
3. Mizuno sporttassen voor iedereen in het volleybalteam 

Met de winnaars is/wordt contact opgenomen. Volleybalkrant bedankt iedereen hartelijk voor de inzendingen en wenst de winnaars veel plezier met hun prijzen.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.