Like, post en win een fotoshoot!

28 Nov 2013 - door Gepko Hahn
Like, post and win (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Volleybalkrant komt met een mooie eindejaarsactie. Wil jij een fotoshoot winnen met je volleybalteam, like dan de Facebookpagina van Volleybalkrant en post een originele volleybal-kerstfoto op de Facebookpagina van Volleybalkrant. Naast de fotoshoot zijn nog meer mooie prijzen te winnen!

Wil jij als een professioneel volleybalteam op de foto worden gezet door de fotograaf Ronald Hoogendoorn (klik hier voor zijn werk) en wil je een wedstrijdverslag van je team op Volleybalkrant hebben? Doe dan mee aan de eindejaarsactie van Volleybalkrant. Iedereen mag meedoen met deze actie: van jong tot oud, van zaalspeler tot beachvolleyballer. Hoe doe je mee?

1. Like de Facebookpagina van Volleybalkrant
2. Maak een zo origineel mogelijke volleybalkerstfoto met je team (als individu mag ook)
3. Post deze foto op de Facebookpagina van Volleybalkrant en vermeld erbij de naam van je team en club (mail de foto ook naar redactie@volleybalkrant.nl) 

Foto's kunnen tot en met 26 december gepost worden op de Facebookpagina van Volleybalkrant om mee te dingen naar de prijzen. Als je de Facebookpagina al hebt geliked; super! Maak dan snel een originele kerstfoto en zet deze op Facebook. De redactie van Volleybalkrant kiest vervolgens de drie origineelste foto's en zal de creativiteit belonen met mooie prijzen:

1. Fotoshoot met je volleybalteam en een verslag op Volleybalkrant
2. VIP-arrangement voor je hele volleybalteam bij de DELA Trophy op maandag 30 december
3. Mizuno sporttas voor iedereen in het volleybalteam 

Ga dus snel naar de Facebookpagina van Volleybalkrant: like, post een foto en win!

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.