5e Sudosa-Desto Toptoernooi op 7 en 8 september

29 Aug 2019 - Magrietha Top

 Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt voor de vijfde keer het Sudosa–Desto Top Volleybal Toernooi plaats in de Olympushal te Assen. Na toernooioverwinningen van Regio Zwolle Volleybal, PDK Huizen, Skurios Borken en VC Oudegem heeft de organisatie ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld vastgelegd. 

Er zullen maar liefst drie eredivisie ploegen deelnemen: Springendal-Set-Up`65, Dros Alterno en Regio Zwolle Volleybal. Zij brengen het toernooi naar een hoog niveau. Uit Duitsland zullen Skurios Borken en VFL Oythe (beide 2e Bundesliga) het toernooi een internationaal tintje geven. Vanuit de Topdivisie maken Donitas, vv Utrecht, Orion en Sudosa-Desto het deelnemersveld compleet. 

Het sterke deelnemersveld en het feit dat voorbereidingstoernooien altijd zorgen voor verrassingen, maken het een toernooi die je niet wil missen! 

Toernooi informatie: 
Er wordt gespeeld volgens de normale NeVoBo regels en we maken gebruik van officiële NeVoBo scheidsrechters. Er worden 3 sets per wedstrijd gespeeld. 
Zaterdag wordt er de poulefase gespeeld in 3 poules van 3 ploegen. 

Na de poulefase spelen we op zondag de finalefase. Er zullen 3 nieuwe poules worden ingedeeld. De nummers 1 uit de poulefase in poule A (plek 1 t/m 3), de nummers 2 uit de poulefase in poule B (plek 4 t/m 6) en de nummers 3 uit de poulefase in poule C (plek 7 t/m 9). Poule A speelt de wedstrijden op center Court. Elke ochtend krijgen alle ploegen de mogelijkheid om te trainen. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe selectie van Sudosa–Desto of wil je gewoon strijd en passie zien? Schrijf dan dit weekend op in je agenda, want dit wil je echt niet missen! 

Voor meer informatie, wedstrijdschema’s en teaminformatie bezoek onze website: http://toptoernooi.sudosa-desto.nl/

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.