Sinnema beëindigt samenwerking met Bloem vroegtijdig

15 Aug 2019
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Ze hadden als doel om de Olympische Spelen te halen. Nu dit doel ver weg lijkt heeft Jolien Sinnema besloten de samenwerking met partner Laura Bloem te beëindigen, zo meldt de Nevobo op haar website. “Het geloof om de Olympische Spelen te halen werd de afgelopen tijd steeds minder. Mijn motivatie daardoor ook. Zo doorgaan zou niet eerlijk zijn tegenover Laura en de staff”.

Bloem is teleurgesteld met de beslissing van Sinnema:  “Ik heb moeite met de beslissing van Jolien. We hadden een olympisch doel voor ogen en daar wilde ik voor blijven strijden, hoe lastig het traject ook zou zijn. Ik kan niets veranderen aan de keuze van Jolien, dus die heb ik te respecteren. Ik ga mij nu beraden op mijn toekomst in het beachvolleybal.”

Ook bondscoach Richard de Kogel is teleurgesteld in de gang van zaken: “Ik, en mijn collega’s binnen Beachvolleybal Team Nederland, betreuren dat we het project om ons met het team Bloem / Sinnema te plaatsen voor de Olympische Spelen voortijdig moeten stoppen. We wisten van tevoren dat het doel uitdagend zou zijn, en dat maakt het extra zuur er nu mee te stoppen in plaats van er tot het laatste moment voor te vechten.”

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.