Vera Koenen ook volgend seizoen aan het roer bij Sliedrecht

11 Feb 2019 - Eline Draaisma
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Vera Koenen zal ook volgend jaar langs de lijn te zien zijn als hoofdcoach van het vlaggenschip van Sliedrecht Sport. De club maakte vandaag bekend dat de samenwerking met een seizoen verlengd wordt. 

Koenen was in 2005-2006 ook al eens hoofdcoach bij Sliedrecht Sport. Dit seizoen keerde ze terug, na eerder actief te zijn geweest als trainer-coach bij VC Spaarnsestad. Tot nu toe kent Koenen een prima seizoen met Sliedrecht Sport. Aan het begin van de competitie werd de Supercup gewonnen, terwijl Sliedrecht over een week de kans krijgt om opnieuw de beker te winnen. In de reguliere competitie eindigde de ploeg als eerste, vaak met attractief en sterk aanvallend spel. 

Voorzitter van Sliedrecht Sport, Cees Boer, legt uit dat het een bewuste keuze is om Koenen al vroeg in het jaar vast te leggen voor nog een seizoen: "Dat besluit nemen we altijd gezamenlijk en vroeg in het seizoen, zodat er tijdig duidelijkheid is over het komende seizoen voor zowel coach, staf, team en eventuele potentiële nieuwe speelsters."

Zelf is Koenen ook erg blij om nog een jaar verbonden te blijven aan de Sliedrechtse club: "Dit jaar zijn we een andere koers gaan varen qua teamproces en attractief spel. Komend seizoen hoop ik daar nog veel meer stappen in te zetten en de punten op de i te zetten."

Bron: Persbericht Sliedrecht Sport

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.