Flore Gravesteijn tijdelijk bij Sliedrecht Sport

09 Oct 2018 - Eline Draaisma
Flore Gravesteijn speelde in 2009-2010 ook al voor Sliedrecht (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Sliedrecht Sport heeft tijdelijk Flore Gravesteijn aan zich weten te verbinden. De landskampioen meldt op hun site dat, met het oog op de blessure van Esther Hullegie en de drukke periode met Europese wedstrijden, Gravesteijn een welkome versterking is. 

Gravesteijn speelde eerder al een seizoen voor Sliedrecht Sport in 2009-2010. Na dat seizoen ging ze naar het buitenland en was ze actief voor onder meer Stuttgart, VDK Gent, Paris Saint Cloud en het Italiaanse Montichiari. Ook heeft de 31-jarige speelsters 19 interlands op haar naam staan. De afgelopen jaren is ze vooral bekend van het beachvolleybal. Op het zand vormt ze een succesvol duo met Mexime van Driel, waarmee ze afgelopen zomer regelmatig op het podium stond.  

Vera Koenen, hoofdcoach en -trainer van Sliedrecht, is erg tevreden met het aantrekken van de 1,90 lange passer-loper: "We zijn erg blij met de komst van Flore. Een bijzonder ervaren kracht, die naadloos kan inschuiven in het team. Zeker met het oog op de Champions League is dat een extra steun." Zoals het nu lijkt zal Gravesteijn maximaal tot het einde van dit jaar onderdeel uitmaken van het team. 

Bron: sliedrechtsport.nl

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.