BEACHFEST: bezoek het EK en speel zelf!

11 Jun 2018 - door Sanne Westerterp
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Tijdens het EK Beachvolleybal organiseert Barefoot Beach Camps een week vol beachvolleybalevents op het strand van Scheveningen: Rabobank BEACHFEST, powered by Mikasa. Het vindt plaats van 14 tot 22 juli bij The Hague Beach Stadium. Barefoot Beach Camps is Vriend van Volleybalkrant en krijgt daarom in dit nieuwsbericht ruimte voor promotie.

Eventorganisator Mila Jonker vertelt over het evenement: ,,Het EK is natuurlijk erg tof om te gaan kijken. Maar echte beachers, willen ook zelf spelen! Daarom organiseren we deze week vol beachevents. Je kunt er trainen met internationale coaches, gave toernooien spelen en natuurlijk organiseren we een mooie beachparty!"

Partners
Inmiddels hebben we ideale partners gevonden voor ons evenement. Met Rabobank als naamsponsor en Mikasa hebben we twee bedrijven met hart voor het beachvolleybal. Rabobank is sinds dit jaar verbonden aan de Nevobo en wil dus echt verder groeien met het volleybal. En met de Mikasa VLS 300 wordt niet voor niets gespeeld tijdens het EK, voor WK’s en de Olympische Spelen.  

Officieel side-event
BEACHFEST is officieel een side-event van het EK Beachvolleybal. Samen met promotor TIG Sports hebben we een programma gemaakt dat heel goed aansluit bij de wedstrijden in de verschillende steden. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale dagtrip naar Rotterdam, waar we eerst het zitvolleybal bezoeken en dan met de watertaxi naar de SS Rotterdam varen voor het beachen. Hoe vet is dat?

De komende jaren gaan we het evenement verder ontwikkelen tot een traditie op het Scheveningse strand. Nu maken we nog de verbinding met het EK dat in het Zuiderpark plaatsvindt, maar onze droom is dat een topsportevent vast onderdeel wordt van ons concept.  Want hoe cool is het om na je eigen training direct het stadion in te duiken om te zien hoe er op topniveau gespeeld wordt?

Programma
In de ochtenden zijn er trainingen bij The Hague Beachstadium. Dit jaar hebben we o.a. het sterkste team uit Groot-Brittanië die komen coachen. In de middagen zijn er toernooien, clinics, organiseren we dagtrips naar andere speelsteden en bezoeken we uiteraard het EK in de Sportcampus. We sluiten de week af met de Beachparty in het beachstadion.

Kaartverkoop
Inschrijven voor trainingen, clinics en toernooien, maar ook de kaartjes voor het EK bezoek in Den Haag, Utrecht en Rotterdam kan allemaal via onze site www.beachfest.nl.


Wil jij ook Vriend worden van Volleybalkrant en zo ruimte krijgen voor promotie en genoemd worden met sponsornaam in onze berichten? Stuur dan een e-mail naar sanne.westerterp@gmail.com voor meer informatie en aanmelding.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.