Zussen Van den Heuvel samen bij FAST

13 May 2018 - Eline Draaisma
© Rudy Biekart

Bregje van den Heuvel verhuist van Coolen-Alterno naar FAST. Ze wordt bij de ploeg uit Gennep herenigd met haar zus Veerle van den Heuvel. 

De spelverdeelster streed met Alterno in de finale om het landskampioenschap, maar verloor die van Sliedrecht. Niet veel later werd bekend dat ze de overstap zou gaan maken naar FAST, dat dit seizoen via de degradatiepoule behoud veilig stelde. De 25-jarige Van den Heuvel gaat bij FAST weer samen spelen met haar zus Veerle, die dit seizoen al voor de Gennepse ploeg uitkwam. Eerder speelden ze samen voor Saturnus in Uden en Energo in Beers. De spelverdeelster heeft zin om aan haar nieuwe uitdaging bij FAST te beginnen: "De club biedt nieuwe goede dingen. Bij FAST speel ik weer in mijn eigen regio. Het scheelt in reistijd maar bovenal sluit ik aan bij een leuk team. De club heeft een goede visie en bij thuiswedstrijden is de sfeer erg leuk. En last but not least ga ik weer samenspelen met zus Veerle."

Hoofdtrainer Harmen Bijsterbosch beschikt met de komst van Bregje van den Heuvel inmiddels over zeven speelsters voor het nieuwe seizoen. Bijsterbosch is erg blij met zijn nieuwste versterking en verwacht binnenkort ook met meer speelsters een akkoord te bereiken voor het komende jaar. 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.