Erik Noordijk zet 'project Sudosa-Desto H1' voort

30 Apr 2018

Erik Noordijk zal ook volgend seizoen de heren van Sudosa-Desto onder zijn hoede hebben. Na een promotie naar de 1e divisie vorig seizoen werd dit seizoen afgesloten met een zeer verdienstelijke 3e plaats in de eindrangschikking.

“Deze groep geeft enorm veel voldoening om mee te werken. Ik ben er van overtuigd dat er nog veel rek in het spel van het team zit. Ik wil daar graag volgend seizoen samen met het team verder aan werken” licht Erik toe.

“Er is binnen Sudosa-Desto al sinds lange tijd bij meiden, maar ook steeds meer bij de jongens veel talent aanwezig. Deze jonge spelers moeten op termijn helpen het niveau van de hoogste teams een volgende impuls te geven. Ik wil graag helpen om de jongste jeugd aansluiting te laten vinden bij de hoogste teams.”

De teamsamenstelling voor het nieuwe seizoen vordert al aardig; Roy Meier en Maarten Hessels gaan stoppen als gevolg van werk en studie. Nils Bruinsma gaat zijn spelverdelerskwaliteiten verder verbeteren in heren 2. Daarnaast is er nog een enkel vraagteken. Erik en zijn team zijn nog druk bezig met het zoeken en testen van nieuwe spelers zodat de heren op de ingeslagen weg verder kunnen.

Over doelstellingen en resultaten doet Erik nooit uitspraken. “Het doel is om ons spel te verbeteren door de goede dingen te versterken en elementen toe te voegen die bijdragen aan de kwaliteit. Deze aanpak gecombineerd met het talent van het team moet leiden tot goed volleybal. Dat kan resulteren in een kampioenschap. Maar aangezien de concurrentie ook niet stil zit kan het ook leiden tot een plek in de middenmoot.”

Bron: Persbericht PR Sudosa-Desto

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.