Na tien jaar terug op het oude nest

10 Oct 2017
Inge Molendijk bij Sliedrecht Sport en als 'jonkie' bij het Talentteam. (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Na ruim tien jaar bij andere clubs in zowel de Nederlandse eredivisie als in Frankrijk is ze terug bij Springendal Set-Up ’65: spelverdeelster Inge Molendijk. Bij de Ootmarsumse club leerde ze het spelletje en op haar vijftiende vertrok ze naar het Talentteam. Bij haar terugkeer won ze niet, Peelpush bleek in de eerste competitieronde met 3-2 te sterk.

 

Molendijk leerde als jeugdspeelster volleyballen bij Springendal Set-Up ’65. Ze bleek een groot talent te zijn en vertrok dan ook al op jonge leeftijd. Als vijftienjarige ging ze naar het Talentteam en daarna speelde ze in de eredivisie bij Alterno en drie jaar langs bij Sliedrecht Sport.

 

"Daarna speelden ik twee jaar in Frankrijk en vorige seizoen keerde ik terug in Sliedrecht waarmee ik kampioen werd. Maar ik merkte dat ik heel graag terug wilde naar mijn geboortestreek en ik ben er trots op dat ik nu voor Springendal Set-Up ’65 in de eredivisie uitkom," vertelde ze bij de teampresentatie.

 

Ze is in een gretig team terecht gekomen. "Het is een geheel nieuw team, heel veel nieuwe speelsters, met veel potentie en een geweldige teamspirit. En ik weet uiteraard hoe we van Sliedrecht kunnen winnen, op naar een mooi seizoen."

 

Bron: Volleybal.nl

 

 

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.