Pa Gras verslaat zoon Timo

09 Oct 2017
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Hoe is het om van je vader te verliezen? Timo Gras overkwam dat zaterdag, hij ging met Inter Rijswijk op bezoek bij SV Land Taurus, de eredivisionist die getraind wordt door zijn vader Erik. Na een spannend duel in de openingsronde van de eredivisie won de ploeg van vader Erik met 3-2 (25-15, 19-25, 25-15, 25-27 en 15-7).

Voor de wedstrijd had Timo op Facebook al een aankondiging gezet. "Eerste wedstrijd in de eredivisie tegen Taurus levert naast de competitiestart nog wat extra spanning op. De coach aan de andere kant is wel een hele bekende, paps maak je borst maar nat!"

Maar na de wedstrijd baalde hij vooral. De afgelopen twee seizoenen had Inter Rijswijk in Houten gewonnen, maar daar maakte de thuisploeg nu een einde aan. In de vijfde set werd de winst alsnog op overtuigende wijze gepakt en dat was een domper voor Timo. "We hadden natuurlijk graag de eerste wedstrijd gewonnen en ik al helemaal. Van je vader wil je extra graag winnen, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Dat hoor ik vast nog wel even."

Ondanks de nederlaag keek Timo ook tevreden terug. "Het was bijzonder en erg leuk om tegen mijn vader te spelen. We hadden er van tevoren natuurlijk al veel contact over, zowel goede gesprekken als veel grapjes heen en weer. Jammer dat we verloren, maar voor een eerste wedstrijd met een nieuw team, zonder onze beste passer/loper en beste middenman zijn wij aardig tevreden. Maar er is een andere Gras nog veel meer tevreden."

Bron: Volleybal.nl

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.