Aanbieding indoor volleyballen

09 Sep 2017 - door Sanne Westerterp
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Gala is aan opmars bezig in volleyballend Nederland. Mede daarom is de Nevobo voor de komende vier jaar een samenwerkinsgverband aangegaan met Volleybaldirect.nl als ballensupplier. Daar kan jouw club ook zijn voordeel mee doen! 

Aanbieding
Onze adverteerder Volleybaldirect.nl geeft de hele maand september korting op volleyballen voor in de zaal. Op de ballen van Gala wordt 25 procent korting gegeven, op die van Molten 20 procent en Mikasa ballen worden verkocht met tien procent korting. Nevobo-leden krijgen nog eens vijf procent extra korting. Sla dus snel je slag!

Over Gala
-      Gala is één van de 5 ballenmerken wereldwijd met een FIVB goedkeuring; nagenoeg alle ballen hebben ook het Nevobo keurmerk;
-      Gala is al 12 jaar de official supplier voor het NK beach en de Eredivisie beachvolleybal;
-      De meeste volleybal eredivisieteams (14 van de 20) spelen komend seizoen met Gala;
-      Alle Nevobo opleidingen (regio trainingen/RTC etc.) trainen komende jaren met Gala ballen;
-      Er zit twee jaar garantie op de Gala ballen;
-      Je steunt ook een maatschappelijk doel: Gala en Gidion (importeur van Gala) steunen veel projecten in Afrika met gebruikte ballen;
-      Onderzoek aan de universiteit van Leuven geeft aan dat een rood/wit/blauwe bal het beste visuele contrast geeft en dat daardoor de balbaan door de spelers het snelst herkend wordt.   

Tevens kan er vanaf 30 stuks (vanaf de fabriek) een gratis logo op de ballen worden gedrukt. 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.