WSV Volleybal WARNSVELD DAMES 1 SPEELT EN WINT 4-KAMP IN EIGEN HUIS

06 Sep 2017

De Dames van WSV Warnsveld uitkomend in de 1e Divisie A zijn volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017-2018. Werd onlangs nog een toernooi gespeeld in Velden, afgelopen weekend werd op zaterdag 2 september een vierkamp georganiseerd in haar thuishal De Kei.

Samen met BOVO D1 (Aalten, 2e Divisie), Scylla D1 (Wageningen, 1e Divisie) en Sliedrecht Sport D2 (Sliedrecht, 1e Divisie) werden  op 2 velden een zestal wedstrijden gespeeld  waarbij iedereen een keer tegen elkaar  speelde. De dames van WSV maakten met name in de laatste wedstrijd een bijzonder sterke indruk. Alle wedstrijden werden gewonnen, twee maal 2-1 en 2-0 tegen Sliedrecht Sport. Het team weet zich het komend seizoen versterkt door assistent trainer Robert Jan Pol en teammanager Dick van Slooten.

Vanaf 16.30 uur werden de sponsoren verwelkomt. Bijzondere aandacht was er voor de overhandiging van de teamkleding beschikbaar gesteld door uwnieuwbouwwoning.nl en WOW Sportswear. Ook het HeelHuus en Optisport staan op het shirt, dit door de verregaande samenwerking die met het HeelHuus en Optisport in Warnsveld aangegaan om de dames nog beter fysiek en conditioneel te begeleiden.

De eerste serieuze test voor de WSV Dames zal zijn op 7 september in Lemelerveld, waar De Bevers de tegenstander is in de voorronde van de Nationale Beker 2017. De winnaar gaat door naar de eerste ronde welke op 16 september in Barneveld wordt gespeeld. Wedstrijd in Lemelerveld start om 20.45 uur.


(Bron: WSV)

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.