Selectie Reflex heren 1: vernieuwd maar toch vertrouwd

03 Sep 2016

Met maar liefst vier 'nieuwkomers' start Reflex heren 1 vol gretigheid het seizoen.
Diagonaal Robin van Capelle (komt over van Draisma Dynamo), spelverdeler Niels van Beek en passer/loper Marc de Boer (van Alterno) en middenman Kay Hulsebos (van Zwolle heren 2) zijn de nieuwe spelers.
Samen met Sandor van Straten en Lars Bergman (passer/lopers), Gerben Hendriks en Erik Huisken (hoofdblok), Mark Snippe (libero), Eric Berkemeijer (spelverdeler) en aanvoerder Willem Maarten Heins (diagonaal) gaan zij het komend seizoen hun kunsten vertonen in de eerste divisie A.
Mooi aan de vernieuwing is dat veel spelers terugkeren naar Kampen, nadat ze eerder al voor Reflex speelden. Een compliment voor de sfeer binnen deze hechte vereniging in Kampen!

Reflex heren 1 staat komend seizoen onder leiding van trainer/coach Henk Gootjes, eerder spelend bij Reflex en voorheen assistent trainer/coach van de heren van Draisma Dynamo. Dylis Derksen is de nieuwe manager van het team.

Al voor de zomervakantie trainde het nieuwe eerste herenteam van Reflex samen. Het was een weerzien met veel oude bekenden. Na de zomervakantie is de selectie voortvarend van start gegaan en maakt het zich op voor een vol voorbereidingsprogramma, waaronder een internationaal toernooi in Bocholt op 3 en 4 september.

Tijdens de eerste oefendriekamp van de voorbereiding bleek al dat het team mooi spel kan laten zien. Het resultaat was een 3-0 overwinning op Webton Hengelo en een 2-1 overwinning op HLB Van Daal/DS, beide uitkomend in de Topdivisie komend seizoen. Het team kijkt uit naar de competitie en het bekertoernooi waarin zij attractief volleybal willen laten zien aan het publiek.


(Bron: Reflex H1)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.