Nog plek bij vrouwen Spaarnestad

22 Jun 2015 - door Sanne Westerterp
Hoofdtrainer Michiel van der Kuip (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

De vrouwen van Spaarnestad werden afgelopen seizoen kampioen in de tweede divisie en maken zich nu op voor een nieuw jaar in de eerste divisie. Trainers Michiel van der Kuip en Vera Koenen hebben nog plek voor een ambitieuze middenspeelster en buitenaanvalster.

De hoofdmacht van Spaarnestad traint drie keer per week, waarbij Koenen de technische training voor haar rekening neemt. Van der Kuip verzorgt de twee teamtrainingen en hoopt zijn selectie voor het komend seizoen nog te kunnen aanvullen met twee ervaren krachten. De spelverdelingspositie is met Anne Rongen en Maike Nieuwenhuizen-Maas al goed bezet, maar op het midden is naast Denise Kant en Sanne van Werkhoven nog ruimte voor een extra speelster. Op de diagonaal heeft de Haarlemse club Marly Bak en Sanne van Bruggen staan, terwijl aan de buitenkant nog plek is voor een extra speelster naast Marije Bouwknegt en Rianne Stok. Wieneke Roossien-Verweij is het aankomend seizoen de libero.

Spaarnestad hoopt de komende jaren nog meer promotie te kunnen maken. De club omschrijft zichzelf als een van de grootste en gezelligste volleybalclubs van het land, die bovendien uitstekend bereikbaar is. Ben jij of ken jij de speelster die de Haarlemse hoofdmacht nog mist? Neem dan contact op met deze Vriend van Volleybalkrant, door een e-mail te sturen naar Michiel van der Kuip (vdkuipm@gmail.com).

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.