Sanne Keizer naar Spaarnestad, H1 wil verjongen

21 Apr 2014 - door Sanne Westerterp
Sanne Keizer gaat de zaal in. (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Onze ‘Vriend’ Spaarnestad, drie jaar geleden ontstaan uit een fusie van alle Haarlemse verenigingen, heeft een succesvol jaar gedraaid. Na een achtereenvolgende promotie uit de derde en tweede divisie, bleef het eerste mannenteam makkelijk overeind in de eerste divisie. Hetzelfde gold voor de vrouwen in de tweede divisie. Beide teams hebben voor het komend seizoen nieuwe doelen gesteld.

Het vlaggenschip van de vrouwen speelt nu twee jaar in de tweede divisie en heeft wel trek in een nieuw avontuur. Sanne Keizer, bekend van haar successen op het strand, trainde dit jaar al mee en mag komend seizoen ook in wedstrijden meehelpen om de gewenste klassering in de top te bereiken. Om een promotie daadwerkelijk af te dwingen is coach Michiel van der Kuip nog op zoek naar een libero en een allround speelster. Als je denkt een meerwaarde te kunnen zijn, mag je mailen naar vdkuipm@gmail.com

Jan Koehorst blijft komend seizoen aan het roer bij de Haarlemse mannen. Hij geeft aan dat de verjonging binnen zijn team is ingezet. ,,Jonge spelers binnen de club krijgen de kans om ‘oude rotten’ als Jaap Vos, Stefan van Offenbeek en Michiel van der Kuip buiten de lijnen te spelen. Uit de eigen opleiding kloppen een aantal talentvolle spelers nadrukkelijk aan de deur, maar we staan ook open voor ambitieuze talenten van buitenaf.” Denk jij degene te zijn waar Koehorst op doelt, stuur dan een mailtje naar j.koehorst@upcmail.nl en speel je in de kijker tijdens de selectietrainingen. 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.