DELA en Nevobo verlengen samenwerking

12 Sep 2013
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Afgelopen week hebben coöperatie DELA en de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) de samenwerking officieel verlengd. DELA sponsort de volleybalsport sinds 2006 en zal tenminste tot en met 2015 aan het volleybal verbonden blijven. De coöperatie heeft zich eveneens als hoofdsponsor aan het Europees kampioenschap volleybal voor vrouwen in 2015 verbonden, waardoor dit belangrijke toernooi in Nederland kan plaatsvinden.

Edzo Doeve, algemeen directeur van DELA: ,,Wij zijn heel trots dat wij partner zijn van de Nevobo en onze naam kunnen verbinden aan het dames- en herenteam en daarmee aan de volleybalsport. De sponsoring helpt ons bij het realiseren van onze merkambitie, maar er gebeurt meer. De goede relatie met de bond, de staf en het team maakt het voor ons mogelijk om topsportmentaliteit manifest te maken in gesprekken met mensen uit onze organisatie. Dat leidt wederzijds tot inspiratie. Het is mooi om te zien dat we er ook op die manier voor elkaar zijn. Met het EK in 2015 in eigen land faciliteren we bovendien de sportieve ambities van het Nederlands damesteam en maken we het mogelijk om vele Nederlanders te kunnen laten genieten van deze prachtige sport." 

..Wij zijn als Nederlandse Volleybalbond erg blij dat de jarenlange samenwerking met een betrouwbare partner als DELA wederom wordt verlengd", reageert Nevobo directeur Joëlle Staps. ,,Juist in deze tijd is het fijn een partij als DELA aan onze zijde te hebben die zowel onze Oranje zaalvolleybalteams ondersteunt, alsmede de unieke waarden van de volleybalsport benadrukt. Ik kijk dan ook uit naar onze samenwerking de komende jaren en het samen laden van hèt volleybaljaar ‘2015’."

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.