Geblesseerde Parkinson uit Oranje

14 May 2013
Michael Parkinson kon door een enkelblessure zijn kwaliteiten niet laten zien en valt af bij Oranje. (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Het zit de jonge Michael Parkinson niet mee. De talentvolle middenspeler van Maaseik werd deze zomer geselecteerd voor het nationaal team en had veel zin om te vechten voor zijn plek. Een vervelende enkelblessure zat zijn kans in de weg.

Parkinson was niet mee op trainingsstage in Cyprus omdat hij vanwege zijn blessure maar minimale trainingsarbeid kon verrichten. De lange hoofdblokkeerder zou in de tussenliggende periode herstellen bij zijn club Maaseik en dan vandaag weer aansluiten bij Oranje voor een tweede kans.

Helaas kwam het niet zo ver, meldt de speler vandaag aan Volleybalkrant. ,,Mijn enkel is nog steeds niet hersteld, het loopt nogal moeizaam op het moment. En dus krijg ik komende week een MRI om te zien wat er precies mis mee is. Dit betekent helaas het einde van Oranje voor mij, voor deze zomer in ieder geval. Ik mag voorlopig immers nog steeds weinig doen,” vertelt Parkinson teleurgesteld.

Parkinson is niet de enige spelers die deze week het doek ziet vallen voor Oranje. Bondscoach Edwin Benne reist met een definitieve spelersgroep van veertien man af naar de oefenreeks in en tegen België, wat het voorlopige einde van nog twee jongens betekent. Zodra bekend is welke spelers dit betreft, zullen we het melden op Volleybalkrant.nl.


Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.