Fusion deelt ambities met nieuwe hoofdsponsor

18 Mar 2013
Fusion zal alles geven om haar eredivisieverblijf te verlengen. (©RHF-Pim Waslander)

Volleybalkrant wil de Nederlandse topteams graag nog meer bij het reilen en zeilen van de site betrekken en vraagt hen daarom lid te worden van onze Club van Honderd. De eredivisieteams van de mannen werden in de afgelopen periode als eerste persoonlijk benaderd en reageerden veelal positief. Fusion hapte sportief snel toe en verschijnt daarom (na Prins/VCV) als eerste op onze homepage met een exclusief artikel. Met de ruimte in dit verhaal wil de Rotterdamse ploeg haar nieuwe hoofdsponsor alvast in het zonnetje zetten.

Deze sponsor werd al enige tijd geleden vastgelegd voor in ieder geval de komende twee seizoenen en luistert naar de naam ARBO Rotterdam. Dit typisch Rotterdamse bedrijf wil Fusion ondersteunen in haar doelstelling om de komende periode een vaste waarde te worden in de Nederlandse eredivisie. ,,We hebben de ambitie om ons binnen nu en vier jaar in de top drie van het land te nestelen. We willen het topvolleybal weer groot maken in de Rijnmond regio,” vertelt Ron Janssen als woordvoerder van de club.
,,Het is natuurlijk fantastisch dat ARBO het mogelijk maakt om naar de genoemde doelstellingen toe te werken. De stap om in deze tijden te investeren in topsport getuigt bovendien van het pure ondernemerschap van dit bedrijf,” prijst Janssen. 

ARBO Rotterdam adviseert in veiligheids- en kwaliteitskwesties binnen bedrijven en verzorgt opleidingen op het gebied van veiligheid en hulpverlening. Daarnaast helpt het bedrijven bij het behalen van ISO-certificeringen op het vlak van kwaliteitszorg, veiligheid en milieu.

De nieuwe naamstelling van ARBO Rotterdam/Fusion is dus een feit. Maar of de ploeg hiermee volgend seizoen de eredivisie in gaat is nog niet helemaal zeker; Fusion moet immers nog een ticket voor dat hoogste podium verdienen. Aankomende donderdag heeft het daar de snelste kans op, maar daarvoor moet concurrent Reflex eerst even met een verlies uit de Rotterdamse sporthal worden gestuurd.
Dit zal, getuige de eerste twee onderlinge ontmoetingen, lang geen gemakkelijke klus worden. Daarom roepen de mannen van Fusion alle fans op om hen in deze belangrijke partij naar de zege toe te schreeuwen.
Mocht Fusion verliezen, dan moet het zich opmaken voor een best-of-five serie tegen Zaanstad. De verliezer van die degradatiereeks ligt echt uit de Nederlandse eredivisie en moet haar geluk volgend jaar in de topdivisie beproeven. Dit is uiteraard een scenario dat Fusion wil ontlopen.

Wij zijn blij met Fusion als Vriend van Volleybalkrant. De komende week zullen meer eredivisieteams aan dit lijstje worden toegevoegd.


Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.