Gert Hoogendoorn naar Woudenberg

09 Sep 2019

Gert Hoogendoorn wordt komend seizoen assistent-trainer bij het eerste herenteam van Woudenberg dat uitkomt in de eerste divisie A. Hoogendoorn gaat hoofdtrainer Arnoud Holl assisteren. Woudenberg leverde afgelopen seizoen een knappe prestatie door als promovendus in de middenmoot te eindigen.

Hoogendoorn gaat de training op donderdag verzorgen, zodat Arnoud Holl meer tijd aan zijn gezin kan besteden. Hoogendoorn is ook trainer van Heren 2 van SSS, dat uitkomt in de tweede divisie B. De nieuwe assistent van Woudenberg trainde van 2014 tot en met 2017 het eerste damesteam van Scylla. In het seizoen 2017/2018 was hij trainer van Dames 1 van Taurus.

Het eerste herenteam van Woudenberg kan terugkijken op een goed seizoen in de eerste divisie A. De ploeg presteerde naar behoren en eindigde tot tevredenheid bovenin de middenmoot. Daarnaast werd de ploeg van trainer Holl uitgeroepen tot sportiefste ploeg van de eerste divisie A.

Woudenberg hoopt komend seizoen de prestatie van vorig seizoen in ieder geval te evenaren. Arnoud Holl en Gert Hoogendoorn hebben daarvoor de beschikking over tien spelers. De selectie bestaat uit Rik Blokhuis, Ties Haket, Ruben van Holland, Jan Pieter Kooy, Tino van der Laan, Thomas Moraal, Rik van Schaik, Vincent Schotanus, Wessel Terpstra en Pieter Vink. Erwin Woord traint alleen mee.    

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.