Selectie MKB Accountants/VCV is rond

12 Aug 2019 - door Sanne Westerterp
nieuwkomers Riegmar Valies en Delano Merfol

Net als veel andere ploegen, moest ook het Veenendaalse MKB Accountants/VCV een aantal posities opvullen richting aankomend seizoen. Dat is gelukt; er zijn drie nieuwe spelers bij. Zo kijkt de nieuwe trainer Robert Pleizier met vertrouwen uit naar het nieuwe avontuur in de eerste divisie.

Spelverdeler Sven Vermeulen gaf laat te kennen dat hij zou vertrekken naar Compaen, waardoor de zoektocht naar een spelverdeler werd ingezet. Die werd gevonden in Delano Merfol uit Apeldoorn. Pleizier is blij met zijn komst: ,,Delano is een gedreven jongen met een enorm goede basis, bovendien is hij fysiek sterk."

Nieuwe dia
Riegmar Valies is de tweede versterking van VCV. De speler, die afkomstig is van Sint Maarten, maakte al snel indruk met zijn sprongkracht en harde aanval. Valies is een diagonaal en zal met Timo Terlouw gaan uitzoeken wie er op de diagonaalpositie speelt en wie eventueel ook goed als passerloper uit de verf komt.

Nieuwe mid en fijne verlenging
Tycho Sneijders komt over vanuit het tweede team op de positie van de vertrokken Wouter van Ark. Hij zal dus als midden gaan spelen. Tot slot heeft Hugo Rijken onlangs toegezegd om ook komend seizoen voor de Veenendaalse hoofdmacht uit te komen. Met het aanblijven van deze ervaren kracht is de spelersgroep rond.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.