Robert Pleizier volgt Hans Seubring op bij MKB Accountants/ VCV

01 May 2019

Het bestuur van volleybalclub VCV uit Veenendaal is verheugd Robert Pleizier te kunnen presenteren als de nieuwe trainer/coach van het eerste herenteam van MKB Accountants/VCV dat zal uitkomen in de eerste divisie. Met het aantrekken van Robert Pleizier zet VCV een belangrijke stap om met het jonge en ambitieuze team verder te bouwen en de weg terug omhoog weer in te slaan. 

Robert Pleizier, 32 jaar en woonachtig in Veenendaal, is al jaren actief betrokken bij de club vanuit verschillende commissies maar vooral als jeugdopleider binnen de jongenslijn. Op zijn 12e gaf hij al training aan de jongste jeugd van VCV, in de jaren daarop is hij doorgegroeid naar de jongenslijn en herenlijn. Met prestaties op jeugd-NK’s, coach van het tweede herenteam (2e-divisie) en jarenlang assistent bij het eerste herenteam in de eredivisie.

Daarnaast heeft hij 8 jaar lang trainingen verzorgd voor talentgroepen van de volleybalbond (Nevobo) en heeft hij zijn eigen volleybalschool www.ikvolleybal.nl opgericht. 

Vorig jaar presenteerde hij het talentontwikkelingsplan Breed Motorisch Opleiden binnen VCV en gaf daar invulling aan als trainer in de jongenslijn. Daarnaast was hij assistent-coach in de eredivisie bij VoCASA in Nijmegen. 

Door zijn ervaring, gedrevenheid en combinatie als jeugdopleider is Robert de ideale persoon om jonge talenten door te laten stromen en zo het fundament voor topvolleybal in Veenendaal te versterken.    

MKB Accountants is enthousiast over de ontwikkelingen en ambities van VCV en heeft het hoofdsponsorschap verlengd.


(Bron: MKB Accountants/VCV)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.