Vier nieuwe spelers voor Achterhoek Orion

15 Apr 2019
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Achterhoek Orion wist zich afgelopen weekend te plaatsen voor het landskampioenschap. Toch wordt er in Doetinchem ook al gekeken naar volgend seizoen. De club heeft namelijk reeds een overeenstemming met vier nieuwe spelers bereikt. Zo meldt Orion in een persbericht.

Op de diagonaalpositie zal de in Zwolle woonachtige Jelle Hilarius (30) komen te spelen. Deze zeer ervaren speler tekent voor twee seizoenen.

Voor minimaal eenzelfde periode is de 19 jaar jonge spelverdeler Noah van Dam bij de selectie gehaald. Hij maakte afgelopen vier seizoenen deel uit van het Talentteam op Papendal.

De 23-jarige Jannes van der Ham komt als middenaanvaller over van Zaanstad. Van der Ham heeft tot op heden veel in het zand gespeelt, maar zijn overgang naar een van de topteams verraadt zijn even grote ambities in de zaal.

Verder krijgt de 18-jarige Duitse volleyballer Rudy Schneider in Doetinchem de kans zich verder te ontwikkelen. De in Haïti geboren Schneider traint dit seizoen al geruime tijd mee, woont in Bocholt en komt over van SWD Powervolleys Duren uit de Bundesliga.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.