Feestelijke zondagwedstrijd voor Apollo 8 Heren 1

14 Mar 2019

Voor de lange mannen van Apollo 8 Heren 1 staat aankomend weekend weer een thuiswedstrijd op het programma. Na 2 uitwedstrijden, op bezoek in Ceist en Rijssen, spelen we aankomende zondag (!) om 14.30 thuis in onze eigen Veste tegen de rode lantaarndrager Voorwaarts uit Twello. Speciaal op de zondag i.v.m. het 50-jarig bestaan van de vereniging. Dit wordt aankomende zondag feestelijk gevierd met veel genodigden, nevenactiviteiten en uiteraard een spannende wedstrijd op het centre court! Redenen genoeg dus om te komen kijken en ons aan te moedigen deze wedstrijd. Want na 2 nederlagen is een overwinning broodnodig om zo de zicht op de 1ste plek niet verder uit het oog te raken.

Want die 1ste plek is inmiddels niet meer in ons bezit. Na 2 nederlagen op rij is VoCASA ons gepasseerd en volgen wij op 1 punt afstand. Achter ons volgt weer op 1 punt afstand Bovo uit Aalten. een spannend slot nadert want in de voorlaatste ronde is het Apollo 8 - Bovo en in de laatste speelronde Bovo - VoCASA. Het is dan ook zaak om komende zondag de punten te pakken en zo de aansluiting te houden richting die laatste wedstrijden. Dit wordt echter nog een pittige kluif, ondanks dat de rode lantaarndrager bij ons op bezoek komt.
Want de laatste paar wedstrijden draait de Bornse machine niet optimaal. Uit bij Cito haalden we ons niveau niet en verloren we, terecht, met 3-1. Hierdoor kwam de spannend alweer goed terug in de 2de Divisie. Afgelopen zaterdag konden we het op bezoek bij Rivo in Rijssen ook niet helemaal bolwerken. Sterke fases werden te vaak afgewisseld met een te laag niveau, waardoor we uiteindelijk slechts 2 punten konden bijschrijven aan ons totaal. Doordat VoCASA wel won, staan zij nu eerste met 61 punten. Wij volgen met 60 punten, Bovo heeft er 59 en Cito doet ook nog altijd mee met 57 punten.
Met nog 4 wedstrijden te gaan dus nog 4 kanshebbers voor het kampioenschap, een ongekende strijd. Alleen met een 4-0 overwinning houden we de druk vol op onze concurrenten en dat is waar we voor gaan strijden. Uit werd het een spannende wedstrijd waarin we uiteindelijk met 4-0 wonnen. Aan ons de taak om er zondag vol voor te gaan zodat we de 5 punten in Borne houden. Om 14.30 zal de eerste bal over het net vliegen en gaan we er, samen met het publiek, een mooi feestje van maken!

Tot zondag!
(Bron: Apollo 8)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.