Jordan Weggelaar blijft bij Webton/Hengelo

11 Mar 2019 - Reinier de Boer

Het bestuur van de stichting Webton Top Volleybal en Jordan Weggelaar zijn overeengekomen, dat Weggelaar ook in het seizoen 2019-2020 de trainer is van het herenteam van Webton/Hengelo, dat uitkomt in de Topdivisie.

Weggelaar (43), begon afgelopen mei bij de Hengelose Topdivisionist en zowel de trainer zelf, spelers als het bestuur wilden de samenwerking graag voortzetten. ,,De komende jaren zal er talentvolle jeugd uit de regio ingepast moeten worden om het Topdivisieniveau vast te houden en mogelijk zelfs op termijn de stap naar de Eredivisie te maken,” zo luidt de doelstelling voor komend seizoen, zoals die in onderling overleg door alle betrokkenen is geformuleerd.

Jordan Weggelaar gaat komend seizoen zijn tweede seizoen bij Webton/Hengelo in. Momenteel staat de ploeg op de vierde plaats. ,,Ik heb het erg goed naar mijn zin bij Webton,” zegt Weggelaar. ,,Webton maakt van elke thuiswedstrijd een feestje, dat waardeer ik enorm. Het gevoel en de afstemming is goed met het bestuur van Webton. Ik heb een klik met het team. Dat zijn voor mij twee erg belangrijke factoren. Daarnaast is de Topdivisie een mooie en spannende competitie. De teams zijn erg aan elkaar gewaagd.” 

Ook is Jordan Weggelaar trainer/coach van het Nederlandse Militaire volleybalteam waarmee hij elk jaar aan het militair WK deelneemt. De trainer kreeg één reactie op zijn oproep voor spelers voor het militaire team. ,,Ja, hij komt donderdag voor de eerste keer trainen bij het militaire team.”  

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.