Set-Up DS2 - Sudosa Desto

10 Mar 2019

Afgelopen zaterdag speelden wij een uitwedstrijd tegen Set-Up ‘65 DS 2. Na een aardig stuk door Duitsland heen gereden te hebben kwamen we gelukkig uit in Ootmarsum. Na het inspelen op muziek, wat ook wel eens lekker is, begonnen we aan de wedstrijd.

 

De eerste set startten we met Suzanne, Chloë, Jolien, Rianne, Cindy, Beau en Danique. We begonnen niet scherp en stonden als snel op achterstand. We trokken dit door een paar punten van ons gelijk tot 12-12, maar vanaf daar ging het weer minder. Veel ballen via de handjes geslagen door Set-Up en zo kwamen we op een achter 19-16 ook na 3 wissels en een time-out wisten we deze set niet meer naar ons toe te trekken en we verloren met 25-19.

Set twee begonnen we met de opstelling waarmee we de eerste set geëindigd waren. Kim, Jolien, Lisa Boer, Cindy, Anike, Suzanne en Danique. Deze set begonnen we beter, na mooie serveseries van Kim en van Anike kwamen we op een voorsprong van 12-6. Lisa Hut werd er ingewisseld voor Cindy. We trokken onze voorsprong door naar 19-12 en wonnen de set met 25-20!

De derde set begon. Dit was een spannende set, het ging gelijk op. Door een uitgeslagen bal van Set-Up die in werd gegeven door de scheidsrechter werd het ook aan het einde van de set spannend. Door het afwisselen van Cindy en Lisa Hut aan het net en een foutserve van Set-Up wonnen we de toch set met 25-23.

De vierde set ging weer gemakkelijker. De afstemming op midden liep goed en Lisa Boer en Suzanne hebben heel wat puntjes gemaakt. Beau werd er nog even ingewisseld voor haar serve en we wonnen ook deze set met 25-19.

Nu door naar volgende week. Thuis tegen WVC Volley! Als we deze met 4-0 winnen zijn we kampioen, komen jullie ons allemaal aanmoedigen?


(Bron: Sudosa-Desto DS1)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.