Harmen Bijsterbosch verlengt contract bij FAST

19 Feb 2019 - Eline Draaisma
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Hoewel de beslissende fase van het seizoen voor de eredivisieteams nog moet beginnen, zijn de teams alweer druk bezig om te zorgen voor duidelijkheid voor komend seizoen. Bij FAST staat in ieder geval al vast wie er volgend jaar hoofdcoach is. 

Net als Sliedrecht Sport, die Vera Koenen voor nog een seizoen vastlegde, heeft ook FAST de samenwerking met de hoofdcoach en -trainer met een seizoen verlengd. Harmen Bijsterbosch blijft zodoende nog een jaar aan het roer staan bij het combinatieteam uit Sint Anthonis en Gennep. Bijsterbosch was eerder actief als scout en video-analist van FAST en nam vorig jaar het stokje over van Jacek Ziemba. 

Het bestuur van FAST is zeer tevreden met het aanblijven van de 43-jarige Bijsterbosch: "Wij zijn bijzonder ingenomen met de contractverlenging. Harmen kan zowel binnen het team als binnen staf en bestuur op breed draagvlak rekenen. We zijn verheugd dat hij al zo vroeg heeft toegezegd. Dat geeft vertrouwen voor de naderende wedstrijden in de Kampioenspoule, en schept rust aan het technische front." 

Bijsterbosch spreekt ook positief over zijn contractverlenging en kijkt er naar uit om met FAST te stunten in de kampioenspoule. "De hoofdredenen voor mijn contractverlenging zijn het draagvlak in de spelersgroep, en het gevoel dat ik bij de job heb. Ik wil eraan bijdragen dat FAST een stabiele eredivisieploeg is. En ik wil dat we in het bekertoernooi langer meestrijden." 

Bron: Persbericht FAST volleybal

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.