Annelin Pasveer versterkt US

09 Jan 2019 - Eline Draaisma
Pasveer speelde in het verleden o.a. voor Eurosped. (©RHF-Ronald Hoogendoorn)

US heeft vlak voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar nog een versterking binnengehaald. De ervaren Annelin Pasveer komt de Amsterdamse club op de liberopositie versterken. 

De promovendus staat op dit moment laatste en kijkt tegen een achterstand van vijf punten aan op de naaste concurrenten. Met het oog op de degradatiepoule aan het einde van dit seizoen wilde US graag nog versterking bij het team halen. Dat is gelukt in de vorm van Annelin Pasveer.

De 27-jarige Pasveer speelde eerder voor Eurosped en Regio Zwolle Volleybal en was vorig jaar nog actief voor Springendal Set-Up '65. Bij de Ootmarsumse ploeg nam ze vorig jaar afscheid omdat ze verhuisde naar Amsterdam en de focus op andere dingen wilde leggen. Nu is Pasveer toch weer terug in de eredivisie, dit keer bij US. "Trainer Frank van Rooijen heeft mij gevraagd of ik het team wilde versterken in de strijd om de play-outs, over het antwoord hoefde ik niet heel lang na te denken." De Amsterdammers zijn erg tevreden met het aantrekken van Pasveer: "We zijn als staf en vereniging blij met de komst van Annelin. Haar ervaring en rust kunnen we goed gebruiken", alsdus trainer Frank van Rooijen. 

Bron: Persbericht US

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.