Sliedrecht Sport verlengt samenwerking met technische staf

08 Jan 2019

De technische staf van de heren van Sliedrecht Sport blijft nog langer verbonden met de Zuid-Hollandse club, zo meldt de vereniging in een persbericht. Hoofdcoach Paul van der Ven en assistent Marnix Elbers tekenen voor twee seizoenen bij.

Van der Ven, de eergisteren 42 geworden hoofdcoach, blijft daarmee in principe tot en met seizoen 2020-2021 verantwoordelijk voor de Eredivisieploeg.  “We hebben een heel goed gevoel over de coaching van Paul en Marnix”, licht Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer toe. “Dat brengen we met deze verlenging graag tot uitdrukking.” 

 Van der Ven is nu in het derde seizoen dat hij voor de ‘blauw-witte’ troepen staat. In het seizoen voor zijn komst degradeerde het Sliedrechtse Heren 1 bijna uit de Topdivisie. Afgelopen jaargang wist de geboren Veghelaar met z’n team echter promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. En daarin wordt op dit moment in de top meegedraaid. "We zitten met de spelers en staf in een fantastisch proces”, voegt Van der Ven toe. “Het vervult me met trots dat we dat traject nog eens twee seizoenen kunnen doortrekken. Ik heb dan ook graag bijgetekend om bij deze geweldige vereniging en met ons superteam in de top van de Eredivisie te spelen.”

 

  

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.