Kaartverkoop voor EK 2019 (m) in Nederland gestart

19 Dec 2018 - Coen Kaaij
(©RHF-Ronald Hoogendoorn)

Op 267 dagen van de start van het EK 2019 voor mannen heeft de Europese Volleybalbond CEV de website voor het toernooi gelanceerd. Tegelijkertijd is de kaartverkoop voor de wedstrijden die in Nederland gespeeld worden geopend. Het EK, dat van 12 tot en met 29 september 2019 is, wordt gespeeld in vier landen. Naast Nederland zijn Frankrijk, België en Slovenië de organisatoren.

Met onderstaande video lanceerde de CEV de website voor de organisatie van de EK's voor mannen en vrouwen. Op eurovolley.cev.eu is alle informatie voor de Europese titeltoernooien terug te vinden. In Nederland worden onder andere alle poulewedstrijden van Oranje en twee achtste finales en twee kwartfinales gespeeld. Voor de speelsteden Rotterdam, Apeldoorn en Amsterdam zijn individuele kaarten te krijgen. Ook is het mogelijk om een passe-partout voor alle locaties te kopen. Prijzen van de kaarten variëren van € 20,- voor een enkele speeldag (kinderen van 5 tot 12 jaar) tot € 150,- voor een passe-partout voor alle steden voor een volwassene.

Voor het toernooi zijn inmiddels al vijftien van de 24 deelnemers bekend. Op 5-6 en 9 januari wordt de kwalificatie afgerond. Op 16 januari vindt in Brussel de loting plaats voor het hoofdtoernooi.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.