Ontdek hoe je binnen enkele klikken je training maakt

10 Oct 2018 - door Sanne Westerterp

Is het voor jou als volleybaltrainer of begeleider van een team soms ook lastig om een leuke en vooral creatieve training te bedenken? Of zit je soms wel eens met je handen in het haar wat je nu weer moet gaan trainen? Of weet je niet goed hoe je nou een planning maakt voor specifieke onderdelen als de pass, service of aanval?

VolleybalXL biedt de oplossing: de volleybal trainingmaker. Een tool waarmee je aan de hand van meer dan 250 volleybaloefeningen op beeld, jouw training binnen enkele klikken kunt voorbereiden. Je filtert eenvoudig op het onderdeel dat je wilt trainen en de gefilterde oefeningen kun je aan je trainingen toevoegen. In het onderstaande filmpje leggen we de trainingsmaker uit.

De volleybal trainingmaker uitgelegd:

 

Nog even op een rijtje:

 - Klik eenvoudig je training bij elkaar
-
Maak wekelijkse of maandelijkse planningen voor je team(s)
-
Keuze uit meer dan 250 oefeningen op beeld
- Ges
chikt voor ieder niveau en team
-
Beschikbaar voor al jouw apparaten
-
Trainingen bekijken in de zaal
-
Oefeningen gemakkelijk laten zien aan je spelers
-
Binnen enkele minuten jouw volleybaltraining voorbereid

Over VolleybalXL
Naast de trainingmaker heeft VolleybalXL nog veel meer te bieden. Zo vind je op het platform meer dan 250 oefeningen op beeld voor senioren, jeugd en CMV en in de toolbox vind je allerlei handige documenten voor je team of vereniging.

Inmiddels zijn al meer dan 1000 volleybaltrainers lid van VolleybalXL. Bijna 60 verenigingen door heel Nederland zijn aangesloten bij VolleybalXL waardoor alle trainers binnen de vereniging profiteren van de mogelijkheden van VolleybalXL. Lees hier meer over verenigingsabonnementen: 

Kortingsactie voor de lezers van Volleybalkrant
Wil jij als trainer hier ook van profiteren? Of alle trainers binnen je vereniging? In samenwerking met Volleybalkrant hebben we voor alle trouwe lezers een actie opgezet. Profiteer nu tijdelijk van 25% korting op alle abonnementen en ontdek de mogelijkheden van VolleybalXL. Gebruik bij het registreren de kortingscode ‘Volleybalkrant’. Klik hier om je te registeren als individuele trainer of lees hier meer over de mogelijkheden voor verenigingen.


VolleybalXL is Vriend van Volleybalkrant en krijgt daarom deze redactionele ruimte. Ook Vriend worden? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar sanne.westerterp@gmail.com.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.