Droomstage bij Guidetti

24 Sep 2018
foto Set-Up'65

Nog vier weken en dan vertrekken de meiden van eredivisionist Springendal Set-Up ’65 uit Ootmarsum voor een droomstage naar Turkije. Daar mogen ze een kijkje nemen in de keuken van Vakifbank, de Turkse topploeg waar international Lonneke Sloetjes speelt en die onder leiding staat van Giovanni Guidetti. De voormalig bondscoach van de Nederlandse vrouwenploeg heeft de trainer van Springendal Set-Up ’65, Lesley de Jonge, vorig jaar uitgenodigd om met zijn selectie naar Istanbul af te reizen. Er zijn spijkers met koppen geslagen en de droomstage staag gepland voor eind oktober.

Om deze stage te kunnen bekostigen dragen de selectiespeelsters bij in de kosten en tevens werd van hen gevraagd om op zoek te gaan naar een sponsor. Er wordt dan wel een tegenprestatie van de volleybalsters gevraagd. Zij moeten op eigen initiatief iets terug doen voor de sponsor.

De reis naar Turkije begint op 25 oktober en duurt een week. Op 1 november keert de selectie terug en daarna wacht een dubbelprogramma, want op zaterdag 3 november komt streekgenoot Eurosped naar Ootmarsum en op zondag reist dames 1 van Springendal Set-Up ’65 af naar Alterno.Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.