Zaanstad heren-1 uit de startblokken!

01 Sep 2018
Foto: Eric Visch

Zaterdag 25 augustus was het dan eindelijk zover. De selectie van Zaanstad heren-1 begon aan de voorbereiding voor een nieuw volleybalseizoen. Trainer/coach Sandor Rieuwers sprak zijn manschappen toe en de eerste training ging van start. Enkelen waren nog op vakantie of speelde het NK beach, maar de selectie was in de loop van de week compleet.

Nieuw in de selectie van dit jaar naast Daniel Homburg, David Bes en Rueben Schoones is Jannes van der Ham. De 2 meter lange speler – ook bekend natuurlijk vanuit het beachvolleybal – is het komende seizoen inzetbaar als passer-loper, mid en diagonaal en daarmee een welkome aanvulling voor het team. Jannes speelde de afgelopen drie seizoenen in de eredivisie bij Inter Rijswijk. Zijn jeugd bracht hij voornamelijk door bij Croonenburg en hij is dus ook een jongen uit de zaanstreek, waarmee het regionale karakter van het team alleen maar verder versterkt wordt.

Gedurende de maand september heeft de staf een uitgebreid oefenprogramma samengesteld:

zaterdag 1 september: toernooi in Sliedrecht
zaterdag 8 september: oefenwedstrijd tegen Taurus
zondag 9 september: na overnachting een dag voor teambuilding
zaterdag 15 september: Zaanstad-dag met teampresentatie en oefenwedstrijd (tegen ... we zijn nog op zoek)
zaterdag 22 september: driekamp in De Koog tegen Vocasa en Coniche Topvolleybal Zwolle
zaterdag 29 september: driekamp in Barneveld tegen Advisie/SSS en Sliedrecht

En … dan begint op zaterdag 6 oktober eindelijk de competitie met om 17.00 een uitwedstrijd tegen Coniche Topvolleybal Zwolle. De eerste thuiswedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober om 20.00 tegen Advisie/SSS.

 

(Bron: VV Zaanstad)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.