Topdivisionist Pelster/Cito zoekt spelers

03 Aug 2018 - door Sanne Westerterp

Afgelopen seizoen handhaafde Pelster/Cito zich na een zeer spannend slot van de competitie in de topdivisie. De Zeistenaren versloegen in de allerlaatste wedstrijd in Den Dungen HLB Van Daal/DS met 3-1 en speelden zich zo veilig. Het trainersduo Jarno Timmerman en Mark Roper gaat door, maar Pelster/Cito zoekt nog wel enkele versterkingen om ook in het seizoen 2018/'19 met een topdivisiewaardig team voor de dag te kunnen komen.

Om uiteenlopende redenen zag Pelster/Cito deze zomer een aantal spelers vertrekken. Zo namen sterkhouders Dirk Peek en Jurjen Hellinga afscheid. Daarnaast vertrokken Maarten Schuurman en Maarten Janssen.

Vacatures
Het invullen van de ontstane vacatures gaat nog niet voorspoedig genoeg. Er staat op dit moment een stevige basis van zeven spelers, maar Pelster/Cito is nog op zoek naar een libero, enkele buitenaanvallers en mogelijk een middenblokkeerder. Voor volleyballers uit Utrecht-stad en omgeving is Zeist al vijf jaar lang dé plek om op het een-na-hoogste niveau van Nederland te spelen. 

Contact
Geinteresseerde volleyballers die nog op zoek zijn naar een team op hoog niveau met twee uitstekende trainers kunnen contact opnemen met de TC van Cito: tc@cito-zeist.nl of via 06-12517690.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.