FAST heeft selectie compleet

06 Jul 2018 - Eline Draaisma
© Rudy Biekart

FAST heeft de selectie voor het seizoen 2018-2019 compleet gemaakt. Met het toevoegen van Juliëtte van Duijnhoven is het team van Harmen Bijsterbosch klaar voor het nieuwe seizoen. 

Bijsterbosch wilde graag nog een passer-loper aan zijn team toevoegen en vond in Juliëtte van Duijnhoven de geschikte speelster. De 27-jarige Van Duijnhoven was de afgelopen jaren vooral actief in de Eredivisie Beach, maar speelde in de zaal onder andere bij Taurus en Dynamo Apeldoorn. Bijsterbosch is erg blij met de komst van Van Duijnhoven: "Met Juliëtte is de selectie compleet en zijn we op volle oorlogssterkte."

Van Duijnhoven sluit op 1 september aan bij de Gennepse ploeg, die op 13 augustus weer start met de trainingen. In verband met beachvolleybal, in het zand vormt ze een duo met Floor Berden, en een reis naar het buitenland voor haar studie sluit ze dus later aan bij haar nieuwe team. Van Duijnhoven speelt in ieder geval tot aan de kerst bij FAST, daarna wordt er gekeken of de samenwerking wordt voortgezet. Zelf kijkt ze erg uit naar de nieuwe uitdaging bij FAST: "Ik ken onder andere Steffie Janshen, Shannon Gerhardt en Lisa Kersten. Ik heb er vertrouwen in en ben vooral ook benieuwd waar ik sta, na een paar seizoenen afwezigheid." 

Bron: flamingos-activia.nl

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.