Zaanstad-jeugdkamp afsluiting van het seizoen!

04 Jun 2018

De jeugd van VV Zaanstad heeft het seizoen afgesloten met een volleybalkamp in Uitgeest. Naast goed leren volleyballen, is het namelijk ook heel belangrijk om plezier te hebben.

In het weekend van 25/26/27 mei vond het jaarlijkse volleybalkamp voor de jeugd plaats. Het weekend had als thema ‘Wereldreis’: samen op reis en plezier maken. En dat laatste hebben de kinderen gehad op het Zaanse jeugdkamp. Maar liefst 59 kinderen sliepen dit weekend in het scoutinggebouw Uitgeest. De 13 begeleid(st)ers spelen zelf in verschillende seniorenteams, onder andere in de eerste teams van VV Zaanstad. Het hele weekend waren er allerlei uiteenlopende activiteiten zoals volleybal in sporthal De Zien après ski party, bootcamp, levend stratego, zwemmen, barbecue en zondag als afsluiting het grote chaosspel. Alle activiteiten werden vol overgave gedaan. Het was heel bijzonder om de saamhorigheid te zien van de groep. Een prachtige afsluiting van het seizoen en iedereen kijkt er nu al naar uit om elkaar na de zomer weer te zien voor een nieuw volleybalseizoen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je misschien na de zomer gaan volleyballen en volgend jaar ook mee met het jeugdkamp van VV Zaanstad? Stuur dan een email naar jeugd@vvzaanstad.nl. We beginnen weer met de trainingen eind augustus. Je mag sowieso drie keer gratis meetrainen.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.