Weer nieuwe speelster voor Springendal Set-Up '65

14 May 2018 - Eline Draaisma
© Rudy Biekart

Springendal Set-Up '65 heeft opnieuw een speelster vastgelegd voor het komende seizoen. Martine Stevelink maakt de overstap van Topdivisionist Donitas naar de club uit Ootmarsum. Daarmee heeft Set-Up '65 inmiddels al 12 speelsters voor het nieuwe jaar. 

De 24-jarige Stevelink komt uit Twente en speelde eerder voor VVA in Albergen en Dynamo Tubbergen. Door haar studie in Groningen kwam ze uiteindelijk terecht bij Donitas, dat toen nog uitkwam in de Eredivisie. Dit seizoen werd het team tweede in de Topdivisie. Vorig seizoen trainde ze al een aantal keer mee bij Set-Up '65, maar besloot ze uiteindelijk om alsnog een jaar bij Donitas te blijven. Nu wil ze toch graag terug, ook om te kijken waar haar plafond ligt. "Ik zocht daarom een nieuwe uitdaging en de keus was niet moeilijk, want Springendal Set-Up ’65 is een echte volleybalclub en dat proef je aan alles. De gesprekken met de staf gaven me een heel goed gevoel en de eerste trainingen verliepen enthousiast en fanatiek. Natuurlijk moet je elkaar in het begin even leren kennen. Gelukkig kende ik Marianne Het Lam-Scholten uit mijn Donitas tijd en dat voelde best vertrouwd." 

Stevelink staat op het midden en heeft er zin in om de uitdaging en de concurrentie met de andere speelsters op haar positie aan te gaan. De staf van Set-Up '65 is erg blij met haar komst: "Het is mooi om te horen dat ze een nieuwe uitdaging zoekt en als doel heeft om er alles uit te halen om beter te worden om zelf en samen met haar team een rol van betekenis te kunnen spelen in de eredivisie. Het is een echte teamplayer, explosief en snel op mid. Een welkome aanvulling van onze selectie."

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.