Laura Dijkema geeft clinic bij Spaarnestad

25 Apr 2018

“Leuk dat ze dit doet voor ons”, ïnspirerend”, “gave oefeningen”, “gewoon een leuke meid”, “goed geregeld Ber”. Zo maar wat uitspraken van de meiden van D1 en D2 van Spaarnestad na afloop van de clinic van Laura Dijkema.

Op dinsdag 24 april jl. gaf de spelverdeelster van het Nederlands damesteam in de Beijnishal in Haarlem de clinic als een soort afsluiting van het seizoen. Geassisteerd door Vera Koenen, afscheid nemend trainer/coach van D1, werden in een behoorlijk tempo allerlei soms moeilijke oefeningen gedaan. Uiteraard werd de clinic afgesloten met spelletjesvormen en als apotheose mochten de 21 speelsters ook nog even slaan op een snelle set up van de Drentse blondine.

Toen iedereen dacht dat het afgelopen was, had Laura nog een verrassing in petto. Zij ging in haar eentje in het achterveld staan en de meiden moesten vanaf het andere veld via een service proberen haar te raken. Dat was toch moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk won Natalia Zoet van dames 1 de prijs: een mooi shirt van de sponsor van het Nederlands damesteam. Uiteraard moest Laura daarna nog veel handtekeningen uitdelen en selfies ‘ondergaan’.Een zeer geslaagde clinic die zeker voor herhaling vatbaar is. Bedankt Laura!


(Bron: VC Spaarnestad)

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.