Sportsbar Donitas Heren 1 zoekt trainer/coach/spelers

16 Apr 2018 - door Sanne Westerterp

Wij zijn Sportsbar Donitas Heren 1, een jong (gemiddeld 21 jaar) en ambitieus studententeam dat momenteel uitkomt in de eerste divisie A. Ondanks het feit dat we afgelopen seizoen geen vaste coach hadden, zijn we met kop en schouders kampioen geworden in de eerste divisie. Onze ambitie is echter om een stabiel topdivisieteam te worden. We zoeken een trainer/coach die hier samen met ons naartoe wil werken.

Wij zijn op zoek naar:
Een ambitieuze, hardwerkende trainer/coach die minimaal 1 tot maximaal 3 trainingen per week met ons kan draaien en ons op zaterdag naar de overwinning kan coachen.

Spelers gezocht
Ook is het team voor aankomend jaar nog niet compleet en zijn we dus ook nog op zoek naar (jonge) spelers die het team kunnen versterken in de topdivisie!
Ben jij of ken jij de trainer/coach/speler die wij zoeken? Mail dan naar wch@donitas.nl.  Donitas adverteert deze maand op de Volleybalkrant en krijgt daarom ruimte in dit nieuwsbericht voor deze oproep. Ook adverteren of Vriend worden van Volleybalkrant en zo jouw bijzonderheden of oproep kunnen laten plaatsen op onze website? Stuur dan een e-mail naar sanne.westerterp@gmail.com.

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.