Pirovano gaat mannen van Zaanstad verlaten

12 Jan 2018

Trainer/coach Vincent Pirovano heeft in een gesprek met het bestuur van de Stichting Topvolleybal Zaanstad aangeven aan het einde van dit seizoen zijn functie bij Zaanstad-heren-1 neer te leggen. Dat staat te lezen op de website van de club.

Pirovano: ,,Na vier jaar betrokken te zijn geweest bij het eerste herenteam – eerst als assistenttrainer en vanaf januari 2016 als hoofdcoach – ben ik toe aan nieuwe uitdagingen”. Vincent kondigde nu al zijn afscheid aan zodat er ruim tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

,,Het bestuur van STZ is Vincent zeer erkentelijk voor wat hij met zijn team en staf heeft bereikt’’, zo staat op de website. ,,Met een regionale mix van jonge talenten en ervaren spelers mocht het afgelopen seizoen het kampioenschap in de Topdivisie gevierd worden. In het lopende seizoen draait het team goed mee in de Eredivsie en is de kampioenspoule nog steeds binnen bereik.

De Stichting Topvolleybal Zaanstad zal vanaf nu op zoek gaan naar een nieuwe trainer/coach met de ambitie om Zaanstad verder te brengen naar een stabiele plek in de middenmoot van de eredivisie. Zaanstad zal de komende tijd met Vincent overleggen over zijn rol voor het komende seizoen binnen de vereniging. Pirovano: ,,Ik wil heel graag bij Zaanstad blijven en een bijdrage leveren aan alle goede ontwikkelingen die momenteel binnen de club gaande zijn”.

 

 

Reageer op dit item

Om te reageren met uw eigen volleybalkrantaccount op dit bericht dient u ingelogd te zijn.